Prijzen en mogelijkheden

Noraly van Hemert Fotografie

Portret en dierenfotografie

Prijzen en mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om mij als fotograaf in te huren of te boeken. Als u mij boekt voor een wedstrijd of evenement komen hier verder voor u geen kosten bij kijken. De foto's die op deze dag gemaakt worden zullen na afloop te bestellen zijn via de website.

 

Als u een persoonlijke fotoshoot wenst is dit natuurlijk ook mogelijk. Tijdens een fotoshoot kunnen verschillende soorten foto's gemaakt worden zoals het paard los; het rijden of standfoto's. De kosten voor een fotoshoot zijn €30,- inbegrepen bij deze prijs zijn: 15 digitale foto's en 1 afdruk op A4 formaat. Fotoshoots kunnen geboekt worden in een straal van 15 kilometer van de postcode 5305 of 6709.

 

Tips voor de fotoshoot

 

Het paard

Presenteer je paard zo net mogelijk, toilleteer het paard zoals het voor het ras gewenst is en zorg dat het netjes gepoetst is.

Het is ook erg handig als het paard gewend is om netjes stil te staan.

 

Voor de foto dag

Zoek een mooie locatie uit voor de fotoshoot; vraag zo nodig vooraf toestemming. Neem iets mee om de aandacht van je paard mee te trekken voor de foto's, eventueel ook een groom die dit voor jou kan doen.